Aspenzym—20 tobolek

Aspenzym je multienzymový přípravek. Hlavní složkou je enzymový komlex DigeZyme, získaný z Aspergillus oryzae. Obsahuje tři základní složky enzymů: amylázy, lipázy, proteázy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2494392 | Zbozi: 18104604

Popis produktu

Aspenzym je multienzymový přípravek. Hlavní složkou je enzymový komlex DigeZyme, získaný z Aspergillus oryzae. Obsahuje tři základní složky enzymů: amylázy, lipázy, proteázy.

Účinné látky

DigeZyme
Betain hydrochlorid

Užití

Základní funkce obsažených složek enzymů: amylázy - enzymy štěpící cukry, lipázy - štěpící tuky, proteázy - štěpící bílkoviny.

Dávkování

Doporučená denní dávka je 1-2 tobolky denně. Denní dávku lze zvýšit až na 3 tobolky denně. Zapijte vždy dostatečným množstvím tekutiny.

Kontraindikace

Není určeno pro děti. Těhotné a kojící ženy mohou přípravek užívat jen po konzultaci s lékařem.

Poznámka

Upozornění: Není určeno pro děti. Ukládejte mimo dosah dětí! Chraňte před teplem a světlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Těhotné a kojící ženy mohou přípravek užívat jen po konzultaci s lékařem.
Hmotnost obsahu: 10,7 g (£ 5%)
Balení: 20 tobolek

Složení

laktázy, celulázy) 100 mg,
Betain hydrochlorid (trimethylglycinium chlorid) 70 mg.
Celkové složení tobolky: (zahušťovadlo) mikrokrystalická celulóza, DigeZyme©, betain hydrochlorid, (protispékavá látka) triglyceridy palmového a palmojádrového oleje (MCT olej), (protispékavá látka) stearan hořečnatý, obal: hydroxypropylmethylceluloza.
Údaje o firmě
Www.Svus.cz, www.farmax.cz
Výroba (balení) jak léčiv, tak doplňků stravy probíhá v režimu správné výrobní praxe podle mezinárodně platných požadavků (Směrnice 2003/94/EC). Smluvní farmaceutická výroba (balení) je založena na odborných znalostech, zkušenostech a profesionálním přístupu všech zaměstnanců společnosti, které jsou zdokonalovány průběžným výcvikem. Firma dlouhodobě spolupracuje s ověřenými dodavateli obalových materiálů jak z tuzemska, tak ze zahraničí. Dodržování režimu správné výrobní praxe je pravidelně ověřováno jak orgánem státní správy (SÚKL), tak smluvními partnery. SVUS Pharma a.s. vyrábí přípravky pod obchodní značkou Farmax.

Příbalový léták