Čaj LFH Ovocná variace Fantas—20x2g

Fruit Fantasy je směs ovocných čajů aromatizovaných, které povzbudí smysly a zahřejí organismus: Malina - Jahoda s vanilkou - Borůvka - Broskev. Vzrušující čajové směsi bez přídavku cukru, bez umělých barviv a konzervačních látek, bez kofeinu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2495167 | Zbozi: 18130093

Popis produktu

Fruit Fantasy je směs ovocných čajů aromatizovaných, které povzbudí smysly a zahřejí bez přídavku cukru, bez umělých barviv a konzervačních látek, bez kofeinu.

Užití

Ovocné čaje jsou skvělým nápojem k doplnění pitného režimu, umí dostatečně zavodnit organismus a mohou se pít ve větším množství. Přispívají tím k potřebné hydrataci organismu, v zimě nás zahřejí a v horku osvěží. Tyto čaje obsahují přírodní antioxidanty, jež příznivě ovlivňují látkovou výměnu. Jsou také dobrým pomocníkem v počátcích horečnatých onemocnění, kdy je potřeba dbát na zvýšenou hydrataci organismu.

Dávkování

Čajový sáček zalijte 200ml čerstvě uvařené vody a nechte vyluhovat po dobu 5 minut.
Skvěle chutná i chlazený s ledem a plátkem citrónu.

Kontraindikace

Obsahuje lékořici, lidé s vysokým krevním tlakem by se měli vyvarovat nadměrné spotřeby. Těhotné ženy a lidé užívající pravidelně léky by se o pití čaje měli poradit se svým lékařem.

Složení

BROSKEV: Jablečná drť, listy sladkého ostružiníku, ibišek, aroma (6%), pražený kořen čekanky, regulátory kyselosti (kyselina jablečná, kyselina citronová), kousky broskve (1%), citronová tráva. JAHODA S VANILKOU: Ibišek, jablečná drť, listy sladkého ostružiníku, regulátory kyselosti (kyselina vinná, kyselina citronová), aroma (6,5 %), kořen lékořice, jahodová drť (1 %), vanilkový prášek (0,5 %). MALINA: Ibišek, jablečná drť, listy sladkého ostružiníku, aroma, regulátor kyselosti (kyselina vinná), malinová drť (5%).
BORŮVKA: Jablečná drť, ibišek, listy sladkého ostružiníku, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kořen lékořice, aroma, listy černého rybízu, borůvková drť (1%), pomerančová kůra.
Údaje o firmě
Společnost Tony Bennett spol. s r.o. byla založena roku 1995.
Dnes již patří na českém trhu mezi známé dovozce a distributory výběrového sortimentu, mezi nejznámější patří čaje London Herb, sušenky Walkers, cereálie Jordans a marmelády Mackays. Spolupracuje v zahraniční především s rodinnými podniky, které zmíněné zboží vyrábí po celé generace. Nabízí velký výběr dodnes ručně vyráběných delikates z Evropy i dalších kontinentů. Důraz při výběru produktů kladou především na vysokou kvalitu sortimentu a následnou spokojenost zákazníků. V jejich sortimentu naleznete také BEZLEPKOVÉ produkty (nejoblíbenější z této řady jsou bonbony Jelly
Bean), produkty pro VEGANY i VEGETARIÁNY, výrobky ORGANIC a FAIRTRADE. www.tonybennett.cz

Příbalový léták