Visabell Premium Tribox—60 tablet

Vyvážené složení účinných látek pro zdravé vlasy, krásnou pleť a pevné nehty. Vitaminy, minerální látky, aminokyseliny a přírodní extrakty obsažené ve VISABELL působí zevnitř a dlouhodobě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2455096 | Zbozi: 18138205

Popis produktu

Vyvážené složení účinných látek pro zdravé vlasy, krásnou pleť a pevné nehty. Vitaminy, minerální látky, aminokyseliny a přírodní extrakty obsažené ve VISABELL působí zevnitř a dlouhodobě.

Účinné látky

Vitamíny
Minerální látky
Aminokyseliny

Užití

Komplexní obsah ověřených aktivních látek působí podpůrně ve tkáních lidského těla.
Vitaminy, minerální látky, aminokyseliny a přírodní extrakty obsažené ve VISABELL působí zevnitř a dlouhodobě. Pomáhají zlepšit kvalitu pokožky, její pružnost a vlhkost, přispívají k omezení tvorby pigmentových skvrn a vrásek. Podporují pevnost nehtů, přirozenou barvu, lesk a kvalitu vlasů. Jsou vhodné při lámavosti vlasů i nehtů. Přispívají udržení celkového zdraví a krásného vzhledu.

Dávkování

2x denně 1 tableta. Tabletu polkněte a zapijte dostatečným množstvím tekutin.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Fakta

MSM, kolagenní hydrolyzát, L-methionin a L.cystein
MSM (methylsulfonyl methan) je zdrojem organické síry. Síra je v našem organismu potřebná pro zdraví většiny tkání. Je obsažena v kůži, vlasech, nehtech, šlachách, vazech, svalech. Nedostatek MSM se projevuje zvýšenou tvorbou vrásek, křečových žil, tvrdnutím cév, neschopností bránit se alergenům. Kůže se stává suchá a popraskaná, vlasy a nehty slábnou a třepí se. MSM, kolagen a aminokyseliny s obsahem síry (cystein a metionin), odpovídají za kvalitu a pevnost vlasů, nehtů a pokožky. Pomáhají zpevňovat, zesilovat a celkově zlepšovat jejich strukturu. Methionin též posiluje napětí ve svalech a zabraňuje vypadávání vlasů. Zároveň zvyšují jejich odolnost proti škodlivým vlivům, např. životní prostředí, špatná výživa, smog.
Přeslička rolní
Přeslička má dezinfekční schopnosti, takže pomáhá při ekzémech, zánětech v dutině ústní, uklidňuje nadměrně se mastící pleť, pomáhá při nadměrném pocení nohou.
Vitamin C, selen a flavonoidy (extrakt z vinných semen)
Flavonoidy jsou komplexní sloučeniny, jejichž působení je úzce spjato s působením vitaminu C. Všechny flavonoidy podporují účinek vitaminu C a jsou považovány za silné antioxidanty. Společně s vitaminem C posilují stěny krevních vlásečnic, mají antivirový a protizánětlivý účinek. Vitamin C podpořený bioflavonoidy je společně se selenem jedním z nejsilnějších a nejúčinnějších antioxidantů, chránících pleť a celý organismus před volnými radikály. Selen napomáhá předcházení vzniku lupů.
Koenzym A 10, vitamin E
Dva velmi silné antioxidanty, chrání tuky před oxidací, zabraňují tvorbě stařeckých skvrn.
Chrání buněčnou membránu buněk pokožky a působí synergicky s vitamínen C a selenem. Dodávání koenzymu 10 do organizmu vede ke zpomalení stárnutí celého organismu a především zabraňuje předčasnému stárnutí a projevům, které jsou s tímto spojeny (stárnutí pokožky a tvorba vrásek). Vitamin E je nazýván jako vitamin mládí.
Vitamín E obsažený v kosmetických produktech podporuje regeneraci kožních buněk a zpomaluje jejich stárnutí, zklidňuje podrážděnou pokožku a udržuje v ní vlhkost, takže zůstává jemná a hebká.
Zinek
Hladká, čistá, zdravá pleť je předmětem obdivu na mnoha krásných ženách. V nemalé míře se na tom podílí zinek, který pomáhá udržovat pleť zdravou a chránit ji proti infekcím. Zinek je znám jako "strážce krásné pleti".
Podporuje správné vidění, chuť, má vliv na metabolismus cukrů, bílkovin, hormonů a vitaminů. Patří k antioxidantům chránícím buňky před působením volných radikálů.
Kyselina pantotenová, niacin, vitamin B6
Pomáhají udržovat zdravou pokožku a chrání před dermatitidou a ekzémy. Odstraňují svalovou bolest a jsou uznávaným prostředkem zabraňujícím šedivění vlasů. Pomáhají při problémech s vypadáváním vlasů.
PABA kyselina paraaminobenzoová
Působí hlavně na pokožku, chrání před nebezpečným ultrafialovým zářením. Patří do skupiny vitaminů B a je příbuzná kyselině listové. Chrání plíce před škodlivými účinky ozonu, který se nachází ve smogu a cigaretovém kouři. Je proto velmi důležitá pro kuřáky a obyvatele měst. Pomáhá udržovat zdravou pleť, nehty a vlasy, udržuje jejich pigmentaci.
Piperin
Piperin je extrakt z pepře, který podporuje trávení a využitelnost živin přijímaných potravou.
O jeho léčivých vlastnostech se vědělo od nepaměti, probouzí sekreci žaludečních šťáv a trávicích enzymů, a tím zlepšuje trávení a urychluje metabolismus.
Tyto látky se uplatňují v kosmetice pro svůj spolehlivý účinek - silný omlazovací účinek na stárnoucí pleť, u které udržuje žádoucí vodní režim. Pleť je současně lépe prokrvena, což přispívá k mladistvému vzhledu. Při této příležitosti nutno připomenout, že každá pleť začíná stárnout po dvacátém roce věku. Pro její zdraví a mladistvou krásu musíme o pleť dobře pečovat.

Složení

MSM, hydrolyzovaný kolagen, mikrokrystalická celulóza, sušená syrovátka, L-methionin, kyselina L-askorbová, glukonát zinečnatý, přeslička rolní, L-cystin HCI, extrakt z révových semen, koenzym A10, vitamin E (
Údaje o firmě
Wwww.rapeto.cz

Příbalový léták