Chilly gel MIX —12x 200 ml

Chilli Intima splňuje všechny zásady správné intimní hygieny: má hladinu pH 5, jež udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí -obsahuje kys.mléčnou - obsahuje látku Triclosan, která má bakteriostatické účinky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3156420 | Zbozi: 18109526

Popis produktu

Chilli Intima splňuje všechny zásady správné intimní hygieny: má hladinu pH 5, jež udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí -obsahuje kys.mléčnou - obsahuje látku
Triclosan, která má bakteriostatické účinky.

Užití

Chilli Intima splňuje všechny zásady správné intimní hygieny: - má hladinu pH 5, jež udržuje a obnovuje normální vaginální prostředí - obsahuje kyselinu mléčnou, která podporuje zdravou bakteriální flóru - obsahuje látku Triclosan, která má bakteriostatické účinky.
Chilli intima pomáhá předcházet podráždění a zarudlosti pokožky.
Chilli intima DELICATE - Hygiena a jemná péče:
Chilli intima DELICATE je hypoalergenní přípravek pro intimní hygienu, který má kromě efektivního mycího účinku také specifické ochranné a zklidňující vlastnosti pro velmi citlivou pokožku a sliznici. Dokáže respektovat fyziologickou rovnováhu a udržovat citlivý vaginální ekosystém v nezměněné podobě.
Chilli intima DELICATE je unikátní díky přírodním účinným složkám „které umožňují efektivní účinek mytí a přesto nejsou agresivní. Složení výrobku je obohaceno o výtažky rostlin Aloe a Hamamelis, jež mají zklidňující a hydratační účinky na začervenalou a vysušenou pokožku.
Cili intima DELICATE je určena pro jemné ženy, které hledají něhu i v těch nejzákladnějších každodenních intimních činnostech, pro maminky po porodu a pro citlivé ženy, které potřebují zklidňující prostředek pro svou intimní hygienu.
Chilli intima with ANTIBACTERIAL - Ochrana a pocit svěžesti:
Chilli intima ANTIBACTERIAL je hypoalergenní gel pro intimní hygienu se specifickým ochranným účinkem díky obsahu extraktu z tymiánu a šalvěje. Pomáhá chránit před bakteriemi a mykózami.
Chilli intima ANTIBACTERIAL antibakteriálním působením přírodních látek zaručuje vhodnou ochranu intimních partií. Nezpůsobuje následné podráždění a zároveň omezuje svědění. Vrací pocit svěžesti a jistoty.
Chilli intima ANTIBACTERIAL je vhodná pro používání těhotnými ženami, během menstruačního cyklu, pro použití při zvýšeném riziku bakteriální infekce (při pobytu v tělocvičnách, bazénech, na plovárnách, při delších cestách mimo domov).
Chilly intima FRESH - Aktivita a intimní svěžest:
Chilly intima FRESH je čirý gel určený pro intimní hygienu, který obsahuje přírodní menthol - esenciální olej extrahovaný z listů a pupenů máty - a zanechává tak příjemný a dlouhotrvající pocit svěžesti. je řešením intimních problémů pro aktivní ženy a dívky.
Chilly intima FRESH je ideální pro ženy, které se chtějí cítit dokonale vždy, když provádějí svou každodenní hygienu.
Chilly intima FRESH je vhodná pro používání v průběhu menstruace nebo při sprchování, kdy se zvyšuje pocit pocení a kdy tím více vyniknou její osvěžující a deodorační účinky.

Dávkování

Malé množství gelu naneste do navlhčené dlaně a rozmydlete na těle.

Poznámka

Chilli intima byla klinicky testována a výsledky prokázaly, že nezpůsobuje podráždění dokonce ani u pacientek s jemnou a citlivou pokožkou.

Příbalový léták