Multi-Gyn ActiGel—50 ml

Zdravotnický prostředek

Vaginální gel. Prevence a léčba poševních obtíží, jako jsou pálení, svědění, podráždění, výtok, nepříjemný zápach.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2734334 | Zbozi: 18122715

Popis produktu

Vaginální gel. Prevence a léčba poševních obtíží, jako jsou pálení, svědění, podráždění, výtok, nepříjemný zápach.

Účinné látky

Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolymer

Užití

Prevence

omezuje nepříjemný zápach a výtok; má přímý účinek na svědění a podráždění; poskytuje rychlou úlevu při vaginálních obtížích; optimalizuje vaginální prostředí a zlepšuje stav tkáně.

Dávkování

Pro prevenci nežádoucích výtoků, zápachu a souvisejících potíží, proti kvasinkám — aplikujte jednou za tři dny. Toto dávkování je dostačující. Častější aplikace zvyšuje účinnost. Doporučujeme aplikovat před spaním.
V případě vaginálních obtíží, jako je svědění, podráždění, citlivost, zarudnutí či bolestivost, aplikujte Multi-Gyn ActiGel v dostatečném množství nejméně jedenkrát denně nebo pokaždé pro rychlou úlevu.

Příznaky

Podráždění, bolest, pocit pálení, nepříjemný zápach nebo výtok, nepříjemný pocit v oblasti zevního genitálu, svědění a citlivost během nebo po pohlavním styku.

Kontraindikace

Nejsou známé.

Vedlejší příznaky

Protože Multi-Gyn ActiGel má stejnou optimální kyselost jako přirozené vaginální prostředí, zatímco sperma je alkalické, může použití Multi-Gyn ActiGelu snížit aktivitu spermií. Je-li žádoucí otěhotnění, pak by se ActiGel neměl používat během několika následujících hodin po pohlavním styku. Zádné jiné vedlejší účinky nejsou známé.

Složení

Multi-Gyn není parfémovaný a neobsahuje žádné složky živočišného původu.
Neobsahuje žádné nevhodné chemické látky, konzervační látky ani hormony. Je bezpečný a bez nežádoucích účinků.
Aktivní látky: Kopolymer polyglukoronické galakturonové kyseliny*, xantanová pryskyřice, glycerin, caprylyl glykol. * 20R: patentované bioaktivní polysacharidy. www.2AR.com
Údaje o firmě www.gpharma.cz www.multi-gyn.cz

Příbalový léták