Pharma Grade Tea Tree oil 100% —15 ml

Pharma Grade Tea Tree oil 100% —15 ml

Čistý olej čajovníku australského neboli Tea Tree Oil, je jedinečným, vysoce účinným přírodním antiseptikem, který chrání zdravou pokožku a zabraňuje infekcím.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594056787661 | Zbozi: 18109768

Popis produktu

Čistý olej čajovníku australského neboli Tea Tree Oil, je jedinečným, vysoce účinným přírodním antiseptikem, který chrání zdravou pokožku a zabraňuje infekcím.

Účinné látky

Tea tree oil

Užití

Tea Tree oil 100% je určen k ošetření a desinfekci pokožky (akné, opary, afty, bodnutí hmyzem, menší popáleniny, suchá a rozpraskaná pokožka, kožní plísně, únava a bolesti svalů). Má silnou schopnost pronikat do poškozených tkání, ošetřit je a urychlit jejich regeneraci. Je určen pouze k zevnímu použití.

Dávkování

Dlep otřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Klasický olej z čajovníku je esenciální olej, který se získává z listů australského stromu s botanickým názvem Melaleuca alternifolia. Rod Melaleuca patří do čeledi myrtovitých, která našla svůj domov v Austrálii. Mnoho myrtovitých je již u nás dlouho známo jako koření nebo léčivé prostředky, jako například hřebíčkovec kořenný, pimentovník a především eukalyptus. Vlastnosti čajovníku jako léčivé rostliny vychází již z podstaty jeho botanického původu. Kmen čajovníku je obalen bílou papírovou kůrou, pod kterou je viditelný černý kmen stromu. Proto název rostliny Melaleuca je řeckým názvem pro černobílý. Esenciální olej se nachází převážně v listech, kde je obsažen v malých olejových žlázkách, které při roztírání praskají a uvolňují rychle prchavý olej. Malé množství esenciálního substance je také obsaženo v kůře. Charakteristická vůně vzniká v důsledku přítomnosti asi 100 různých samostatných složek, z nichž je namíchán tento aromatický koktejl. Obsah jednotlivých složek závisí na době sklizně, na kvalitě půdy, podnebí a na zkušenostech s destilací.
Údaje o firmě
Vivaco s.r.o. je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá vývojem, výrobou a prodejem kosmetických produktů. Výrobky obchodních značek jako Herb
Extract, Orsay, Olivia, Sun Vital nebo Panthenol jsou na českém trhu více než 15 let a jsou mezi zákazníky velmi oblíbené.
V posledních letech se společnost orientuje v souladu se zdravým životním stylem na vysoce kvalitní produkty na přírodní bázi. Ve spolupráci s farmaceutickými společnostmi jsme jako poslední novinku připravili přírodní vitamínové preparáty, které vhodně doplňují a podporují účinky našich kosmetických výrobků. Naše zkušenosti a know-how využívá rovněž řada dalších společností pro které vyvíjíme a vyrábíme vlastní privátní kolekce.
Spokojenost zákazníku s produkty si potom každodenně ověřujeme v našich specializovaných firemních prodejnách nebo prostřednictvím diskuse se členy VIVA klubu na našich webových stránkách.
Wwww.vivaco.cz

Příbalový léták