Rheumagel Masážní gel—200 ml

Masážní gel pro podporu hojení ran a zlomenin, pro vstřebávání otoků, mírnění bolesti kloubů a svalů, při zánětech žil, kloubů a kůže, ekzémech apod.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594010220814 | Zbozi: 18135319

Popis produktu

Masážní gel pro podporu hojení ran a zlomenin, pro vstřebávání otoků, mírnění bolesti kloubů a svalů, při zánětech žil, kloubů a kůže, ekzémech apod.

Užití

Masážní přípravek RHEUMAGEL s kostivalovým extraktem, který obsahuje regenerační alantoin, alkaloidy, aminokyseliny a třísloviny. Tyto aktivní látky se podílejí na výrazném protizánětlivém a regeneračním působení výtažku z kostivalu.
Masážní gel vychází z účinků rostliny využívané v tradičním lidovém léčitelství, které využívá protizánětlivé a regenerační účinky rostliny pro podporu hojení ran a zlomenin, pro vstřebávání otoků a podlitin, mírnění bolesti kloubů, šlach a svalů, při zánětech žil a kloubů, při zánětech kůže, některých ekzémech apod.
Lehká masáž gelem přináší úlevu kloubům, šlachám, svalům a podporuje vstřebávání otoků a podlitin.

Poznámka

"Profil firmy:
Výroba tělové kosmetiky PRO-VITAL, vlasové kosmetiky PRO-VIT, rostlinné kosmetiky
Naturfyt a opalovací kosmetiky Hawaii. "První přípravky rostlinné kosmetiky začala vyrábět naše firma v roce 1992. Naším cílem vždy bylo nabídnout zákazníkům kvalitní značkové přípravky přírodní kosmetiky
NATURFYTA za příznivé ceny.
Od úspěšného kostivalového gelu, gelu s kostivalem a měsíčkem, výživného krému z měsíčku a lubrikačního gelu ErosGel© se sortiment rozšířil o řadu dalších přípravků. Po vlasových šamponech a kondicionérech PRO-VIT© s panthenolem jsme na trh uvedli novou vitamínovou kosmetickou řadu PRO-VITAL© pro péči o ruce, tělo a nohy. Nabídku doplňuje řada opalovacích mlék HAWAII.
Naše přípravky jsou vyráběny moderní technologií a pod odborným dohledem. Tyto podmínky zajišťují jejich stálou kvalitu - o čemž svědčí spokojenost zákazníků.
Kosmetické přípravky NATURFYT dodáváme do velkoobchodů, maloobchodních řetězců, obchodních domů, drogerií, lékáren.
Nyní mají naši zákazníci jedinečnou možnost využít výhod nákupu v našem internetovém obchodě. Všichni zájemci se mohou registrovat v tomto obchodním systému a získávat tak informace prostřednictvím e-mailu o všech kosmetických novinkách NATURFYT, slevách a promotion akcích."
Údaje o firmě www.naturfyt.cz

Příbalový léták