Rychloobvaz Dermoplast sensitive —6 cm x 5 m

Zdravotnický prostředek

Rychloobvaz DERMAPLAST sensitive 6cmx5m je hypoalergenní náplast na rány z měkkého netkaného textilu v barvě kůže.

Cena vč. DPH
187 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 4049500273626 | Zbozi: 18112511

Popis produktu

Rychloobvaz DERMAPLAST sensitive 6cmxbm je hypoalergenní náplast na rány z měkkého netkaného textilu v barvě kůže.

Užití

K ošetření menších poranění.

Fakta

Syntetické kaučukové lepidlo dobře snáší i citlivá pokožka. Vysoký komfort při nošení díky měkkému a ke kůži šetmému netkanému textilu. Prodyšné díky proužkovému nánosu lepidla.

Poznámka

"O společnosti
Společnost HARTMANN je mezinárodní firma, která se v současné době se svými přibližně 7 500 spolupracovníky řadí k vedoucím podnikům ve svém oboru v Evropě.
Základ tomu, kde jsme dnes, položil skoro před 180 lety Ludwig von Hartmann převzetím jednoho textilního podniku v německém městě Heidenheim. Dalším důležitým krokem bylo založení podniku jeho synem Paulem Hartmannem. Tím se začal rozvíjet podnik v oblasti obvazových materiálů.
Dnes je společnost PAUL HARTMANN AG podnik s velmi širokou výrobní paletou. Vedle klasických oblastí sortimentu pro medicínskou potřebu byl vystavěn díky diverzifikaci a transferu technologií během posledních 25 let úspěšný moderní hygienický program, který sahá od hygieny nemocných až po hygienu nemluvňat.
Nejsme však jen výrobní, ale i obchodní společností, jejíž obchodní vztahy se neustále rozvíjejí, čilý obchodní styk udržujeme asi se 100 zeměmi světa. Na prahu třetího tisíciletí stojí firma, která má dnes především v Evropě hojné zastoupení. Sídla jejích dceřinných společností, společně nazývaných "HARTMANN Gruppe" (Skupina
HARTMANN), se nacházejí v Belgii, České republice, Francii, Itálii, Nizozemí, Maďarsku,
Polsku, Portugalsku, Rakousku, Rusku, Slovensku, Švédsku, Svýcarsku, Spanělsku,
Velké Británii, ale také v Hong-Kongu, Číně a Singapuru.
Údaje o firmě www.hartmann-rico.cz

Příbalový léták