SpánekFit—60 tablet

SpánekFit—60 tablet

Přípravek ke zklidnění organismu před spaním a pro klidný spánek. Uklidňuje, prodlužuje a zkvalitňuje spánek, navozuje duševní pohodu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594062350019 | Zbozi: 18111830

Popis produktu

Přípravek ke zklidnění organismu před spaním a pro klidný spánek. Uklidňuje, prodlužuje a zkvalitňuje spánek, navozuje duševní pohodu.

Účinné látky

Kozlík lékařský
Chmel obecný
Meduňka lékařská

Užití

Chmel v kombinaci s kozlíkem pomáhá zklidnit nadměrnou aktivitu, usnadňuje usínání a podporuje přirozený a zdravý spánek. Meduňka zklidňuje, snižuje napětí, přispívá k optimální relaxaci a k udržování pozitivní nálady. Příznivě ovlivňuje usínání a spánek.
Spolu s kozlíkem podporuje činnost trávicího traktu. Kozlík pomáhá zklidnit nervové napětí a stres z hektického životního stylu, příznivě působí na fyzickou i psychickou kondici. Podporuje funkci srdce, pomáhá udržovat normální krevní tlak, posiluje cévní stěny.

Dávkování

1 tobolka za den, večer před spaním.

Příznaky

Unava a vyčerpání po stresech apod., neúměrná aktivita organismu před spaním, nespavost.

Prevence

Při dlouhodobějším užívání usnadňuje usínání a navozuje klidný spánek.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Při dodržení doporučeného dávkování nejsou známy.

Fakta

Nepřekračovat doporučené dávkování.

Poznámka

Přípravek je velmi vhodný při rušném až hektickém životním stylu.

Složení

Maltodextrin (plnidlo), suchý extrakt kořene kozlíku lékařského 100 mg, suchý extrakt květu chmele otáčivého 50 mg, suchý extrakt listu meduňky lékařské 50 mg, stearát hořečnatý (protispékavá látka) v 1 tobolce.
Obal tobolky: želatina, glycerin.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták