Teekanne White tea—20x1,25 g

Teekanne White Bílý čaj 20 nálevových sáčků á 1,25 g. Bílý čaj je jedna z nejznamenitějších a výjimečných čajových druhů na světě.

Cena vč. DPH
57 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 5901086001170 | Zbozi: 18110359

Popis produktu

Teekanne White Bílý čaj 20 nálevových sáčků á 1,25 g. Bílý čaj je jedna z nejznamenitějších a výjimečných čajových druhů na světě.

Užití

"Bílý čaj je jedna z nejznamenitějších a výjimečných čajových druhů na světě. Pouze dokonalé, neotevřené lístky poupat čajového keře se stříbrno-bílým chmýřím se používá k výrobě tohoto čaje, který je nazýván také "šampaňským" mezi čaji."

Dávkování

Dle chuti.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Poznámka

Společnost TEEKANNE úspěšně podniká již více než 120 let. Po celou tuto dobu se naše činnost vyznačovala jasnými stanovisky a cíli. Tato stanoviska a cíle jsme vždy zachovávali jako hlavní zásady filozofie našeho podnikání.
Ve veškerém našem podnikání nám jde o spokojenost našich zákazníků se všemi našimi službami. Jsme skupina podniků se značkovým zbožím a vyrábíme zdravé, pro životní prostředí nezávadné značkové výrobky nejvyšší kvality Svým zákazníkům a dodavatelům jsme spolehlivým partnerem. Firma TEEKANNE je expandující, na budoucnost zaměřený, dynamický rodinný podnik s úspěšným prodejem svých výrobků jak na domácím trhu, tak na zahraničních trzích. Kvalifikované a motivované zaměstnankyně a zaměstnanci představují potenciál našeho podnikání. Uplatňujeme kooperativní styl řízení. Usilujeme o trvalý reálný růst při zachování hospodářské soběstačnosti a máme přitom oporu v pevném finančním základu.
Naše výroba se vyznačuje racionálním výrobním procesem za použití moderních technologií.
Kvalita byla vůdčí myšlenkou našich zakladatelů, Rudolfa Anderse a Eugena Nissleho, když v roce 1892 přišli na trh čaje s převratnou inovací: jako první prodávali balené čajové směsi, jež si přitom zachovaly tutéž vysokou značkovou kvalitu.
Ve výrobě potravin platí přísné zákonné normy, které naše firma daleko předčí svými vysokými nároky na kvalitu, tak jak je klademe sami na sebe a na své výrobky.
Organizační rámec pro realizaci naší politiky kvality tvoří náš systém managementu kvality, jenž splňuje požadavky DIN EN ISO 9001. Při zpracování v našich závodech používáme nejmodernější techniku a dbáme na dodržování našeho konceptu HACCP.
Neustále používáme četná opatření pro zajištění kvality. Naši zkušení degustátoři ovládají umění dosahovat neustále téže výtečné jakosti bez ohledu na rozdílné čajové sklizně. Jejich úkolem je vybrat vhodné čaje a sestavit pro ně optimální poměr směsi.
Společnost TEEKANNE má v současnosti zastoupení v osmi zemích světa prostřednictvím svých výrobních závodů nebo obchodních poboček a v 19 zemích spolupracuje s distribučními partnery. Celosvětově zaměstnává společnost TEEKANNE 1500 zaměstnanců a realizuje celkový obrat 230 milionů EUR.
Údaje o firmě www-teekanne.cz

Příbalový léták