Top Gold Mykos 130—20 ml

Sérum na nehty pro intenzivní péči proti ohrožení plísněmi. Sérum zlepšuje stav nehtů a posiluje odolnost proti napadení plísněmi.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594009110775 | Zbozi: 18131684

Popis produktu

Sérum na nehty pro intenzivní péči proti ohrožení plísněmi. Sérum zlepšuje stav nehtů a posiluje odolnost proti napadení plísněmi.

Účinné látky

Tea Tree Oil
Arnika horská
Triclosan

Užití

Složky přípravku po nanesení na nehty zlepšují stav nehtů a působí proti napadení plísněmi.

Dávkování

Nanášejte 2x denně nejlépe ráno a večer na celou plochu nehtů. Používejte vždy nejste-li si jisti hygienickou úrovní společenských zařízení (lázně, sprchy, apod.).

Příznaky

Přípravek užívejte proti napadení nehtů plísněmi (ztluštění nehtu, změna struktury nehtu, barevná změna).

Fakta

Zlepšení stavu nehtů je podmíněno poctivým pravidelným užíváním několik týdnů.

Složení

Obsahuje: olej čajovníku australského, arnika horská, třezalka tečkovaná, šalvěj lékařská, triclosan.
Údaje o firmě
Firma CHEMEK laboratoře spol. s r.o. vznikla v roce 1992. Společnost se specializuje na kosmetiku, která slouží k péči o nohy. V současnosti je přední tuzemskou firmou, která své výrobky zaměřuje výhradně na péči o tuto oblast lidského těla.
Ředitel společnosti © ing. © Jan © Kratochvíl je © absolventem © Vysoké © školy
Chemicko-technologické v Praze - obor organická chemie. Pracoval v Akademii věd na základním výzkumu chemických technologií a potravinářských výrob. Je autorem řady patentů a odborných článků publikovaných v odborných časopisech v ČR a v zahraničí.
Výrobky firmy Chemek laboratoře jsou originální a vysoce účinné. Jsou známy pod obchodním názvem TOP GOLD. Obsahují účinné látky, které přispívají k ochraně nohou před plísněmi, výraznému snížení nadměmé potivosti, eliminaci pachů, regeneraci pohybového ústrojí, k péči o pokožku nohou.
V roce 2002 firma uvedla na trh i speciální výrobky pro péči o problémovou pokožku nohou, včetně diabetiků, pod názvem TOPDERM. Systém jakosti firmy je v souladu s požadavky
ČSN EN ISO 9001:2001.
Všechny produkty jsou dermatologicky testovány.
Nejsou testovány na zvířatech.

Příbalový léták