Turbo Fat Killer concentrate—500 ml

Tekutý doplněk stravy s extraktem zelené kávy SVETOL, extraktem ovoce a zeleniny FIIT NS, s vysokým obsahem polyfenolů a karnitinem. Užívá se při redukci hmotnosti pro zvýšení účinnosti redukčních diet nebo jako stimulant (kofein 92 mg/25 ml).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3100444 | Zbozi: 18113014

Popis produktu

Tekutý doplněk stravy s extraktem zelené kávy SVETOL, extraktem ovoce a zeleniny
FIIT NS, s vysokým obsahem polyfenolů a karnitinem. Užívá se při redukci hmotnosti pro zvýšení účinnosti redukčních diet nebo jako stimulant (kofein 92 mg/25 ml).

Účinné látky

Green tea extrakt
Polyfenoly
Guarana extrakt, kofein

Užití

FIIT-NS s obsahem vitamínu B6 podporuje zdravý energetický metabolismus, kofein pomáhá zvýšit koncentraci a pozornost. Výrobek se užívá při redukci hmotnosti pro zvýšení účinnosti redukčních diet; na podporu spalování tuků.

Dávkování

2 x denně 25 ml (tj. 2 ampule denně)

Příznaky

Nadváha, obezita, duševní i fyzická únava.

Fakta

Zajistěte dostatečný přísun tekutin během dne, neužívejte ve večerních hodinách s ohledem na kvalitu spánku (obsah kofeinu). Nekombinujte s alkoholickými nápoji a sedativy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, osoby citlivé na kofein a osoby s vyšším krevním tlakem.

Poznámka

Extrakt zelené kávy Svetol, extrakt ovoce a zeleniny FIIT-NS s obsahem polyfenolů a vitamínu B3 a Carnipure (100 % karnitin Lonza) prošly klinickými testy.

Složení

L-Karnitin (Carnipure), FIIT-NS - extrakt ovoce a zeleniny (60 % polyfenoly, 15 % flavonoidy) L-citrulin-L-malát, extrakt guarany (22 % kofein), Svetol - extrakt zelené kávy (45 - 50 % chlorogenové kyseliny), kyselina: kyselina citronová, kyselina jablečná; stabilizátor: karboxymetylcelulóza; konzervační látka: sorban draselný; extrakt žen-šenu (20 % ginsenosidy), kofein přírodní, konzervační látka: benzoan sodný; sladidla: acesulfam K, steviol glykosidy, sukralóza.
Údaje o firmě
Wellness Food s.r.o., U Ryšánky 1707/4, 147 00 Praha 4, tel.: 244466035, 244466885, info©Awellnessfood.cz, www.wellnessfood.cz

Příbalový léták