Virde Spirulina Plus Chlorella—100 tablet

Virde Spirulina Plus Chlorella—100 tablet

Přípravek je kombinací sinice Spirulina a sladkovodní řasy Chlorella ve vyváženém, nutričně se vzájemně doplňujícím poměru.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594062351245 | Zbozi: 18124785

Popis produktu

Přípravek je kombinací sinice Spirulina a sladkovodní řasy Chlorella ve vyváženém, nutričně se vzájemně doplňujícím poměru.

Účinné látky

Rasa Spirulina
Rasa Chlorella

Užití

Spirulina a Chlorella podporují tonizaci organismu, dodávají energii, pomáhají při únavě, posilují vitalitu. Spirulina poskytuje aminokyseliny pro tvorbu a udržování svalové hmoty při snižování tělesné hmotnosti. Omezuje příjem cukrů snižováním míry štěpení škrobu, který při průchodu tenkým střevem navíc podporuje jeho aktivitu, je častou součástí redukčních diet. Chlorella podporuje metabolismus a trávicí funkci, příznivě ovlivňuje funkci jater, žlučníku, ledvin a tlustého střeva. Posiluje růst symbiotické střevní mikroflóry, přispívá k vylučování škodlivých a odpadních látek, pomáhá detoxikovat organismus. Příznivě působí na činnost imunitního systému. Pomáhá zachovávat normální krevní hladinu cukru a cholesterolu.

Dávkování

4 tablety za den, při redukčních dietách užívat 2 tablety před každým hlavním jídlem

Příznaky

Dlouhodobá únava, oslabená funkce střev, nadměrná chuť k jídlu, nadměrné ukládání tuků, zhoršená funkce různých tělních systémů

Prevence

Přispívá k revitalizaci organismu, pomáhá udržovat zdravé životní funkce.

Kontraindikace

Přecitlivělost na některou složku výrobku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Chlorella je sladkovodní jedno-buněčná zelená řasa obsahující mnoho esenciálních živin v přirozené podobě. Pomáhá z organismu odstraňovat těžké kovy, chemické toxiny a další nežádoucí látky.

Poznámka

Obě řasy se vyznačují vysokou nutriční hodnotou co do obsahu potřebných živin.

Složení

Spirulina 1400 mg, Chlorella 1400 mg ve 4 tabletách.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták