Barekol Excelent Q10—50 ml

Barekol Excelent Q10—50 ml

Špičkový lehký výživný krém s koenzymem Q-10 pro péči o normální a smíšenou pleť. Je vhodný pro denní i noční použití. Krém zanechává pleť dlouho hebkou, pružnou, hydratovanou a vyživenou. Obsahuje komplex bylinných extraktů včetně Aloe Vera atd.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 8594004020772 | Zbozi: 18136976

Popis produktu

Spičkový lehký výživný krém s koenzymem A-10 pro péči o normální a smíšenou pleť.
Je vhodný pro denní i noční použití. Krém zanechává pleť dlouho hebkou, pružnou, hydratovanou a vyživenou. Obsahuje komplex bylinných extraktů včetně Aloe Vera atd.

Účinné látky

Koenzym 010
Aloe Vera
Panthenol

Užití

Excelent A10 - je špičkový lehký výživný krém pro péči o normální a smíšenou pleť.
Představuje kombinaci koenzymu ©-10, panthenolu, vitaminu E, komplexu bylinných extraktů včetně Aloe Vera, zeleného čaje, Violky trojbarevné, Měsíčku zahradního atd. a jemných kosmetických olejů, jako mandlový, olivový a sgualane z olivového oleje.
Kosmetický přípravek je vhodný pro denní i noční použití. Zanechává pleť dlouho hebkou, pružnou, hydratovanou a vyživenou.

Dávkování

Krém nanášíme na pleť obličeje, nejlépe ráno a večer.

Prevence

Udržuje mladistvou pleť a pomáhá odstraňovat a dále předcházet tvorbě vrásek.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Všeobecná charakteristika kosmetiky BAREKOL:
Výrobky jsou charakterizovány velmi vysokým obsahem účinných látek získávaných speciálními technologiemi z léčivých rostlin a dalších přírodních zdrojů (např. technologie luhování bylin za studena cca při 35"C ve vakuu, čímž se zachovává maximální množství účinných látek, které se běžným zpracováním při vyšších teplotách ničí). Takto získané účinné látky jsou zabudovány do kvalitních základů zajišťujících jejich maximální účinnost a výbornou snášenlivost i pro citlivou pokožku. K dobré snášenlivosti přispívá i kyselost pH = 5-6 odpovídající přirozené kyselosti pokožky. Důraz byl kladen na docílení minimálního množství pomocných látek (konzervačních přísad, emulgátorů, parfémů). Všechny výrobky byly řádně atestovány a posuzovány odborníky pro jednotlivé oblasti použití.

Poznámka

Je naprosto nezbytný pro oxidoredukční reakce a funguje jako reaktivátor buněčné energie, stabilizátor buněčných membrán a kofaktor mnoha metabolických procesů. V znatelných koncentracích se nachází především v orgánech, ve kterých probíhá intenzívní metabolizmus a výměna energie (srdce, játra).

Složení

Agua, Sgualane, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyacrylamide, Glycerin, Olea
Europaea Oil, Phenoxyethanol, Oleyl Erucate, Tocopheryl Acetate, C13-14 Isoparaffin,
Glyceryl Stearate, Camelia Sinensis Leaf Extr., Eguisetum Arvense Extr., Arctium Lappa
Root Extr., Linaria Vulgaris Extr, Salvia Officinalis Extr., Calendula Officinalis Flower
Extr., Aloe Barbadensis Leaf Juice, PEG-40 Stearate, Laureth-/, Ubiguinone,
Ethylhexylglycerin, Parfum, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.
Údaje o firmě www.barekol.cz

Příbalový léták