Dia NOVA —108 g

Dia NOVA —108 g

Přípravek k zavařování zeleniny a okurek pro bezlepkovou a diabetickou dietu. Bez konzervantů a barviv. Povzbuzuje chuť k jídlu,tvorbu žluči,má mírný karminativní účinek. Lahodnou kombinaci chutí ocení i konzumenti,kteří nejsou omezeni žádnou dietou.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595020350089 | Zbozi: 18116221

Popis produktu

Přípravek k zavařování zeleniny a okurek pro bezlepkovou a diabetickou dietu. Bez konzervantů a barviv. Povzbuzuje chuť k jídlu,tvorbu žluči „má mírný karminativní účinek.
Lahodnou kombinaci chutí ocení i konzumenti,kteří nejsou omezeni žádnou dietou.

Účinné látky

Sacharin
Sůl
Směs osmi léčivých rostlin

Užití

Používá se k domácí přípravě sladkokyselého nálevu k zavařování okurek a zeleniny pro bezlepkovou a diabetickou dietu. Povzbuzuje chuť k jídlu, tvorbu žluči, má mírný karminativní účinek. Lahodnou kombinaci chutí ocení i konzumenti, kteří nejsou omezeni žádnou dietou.

Dávkování

1 sáček vystačí na 10 lahví o obsahu 1 I. Postup přípravy nálevu včetně dávkování je podrobně popsaný na obalu.

Prevence

Kontraindikace

Alergie na některou složku přípravku.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

K přípravě nakládané zeleniny je kromě Dia Novy třeba ocet a voda.

Poznámka

Rezidua prolaminů byla stanovena imunoenzymatickou metodou (ELISA) ve Výzkumném ústavu potravinářském. Se závěrem, že výrobek je vhodný pro bezlepkovou dietu.

Složení

Sůl, semeno hořčice, plod koriandru a pepřovníku černého, nať kopru a tymiánu, sacharin, list vavřínu a poupata hřebíčkovce.
Údaje o firmě
Česká firma s tradicí sahající do roku 1932, certifikovaná dle ISO 9001:2000, zabývající se výrobou koření, kořenících směsí a přípravků z léčivých rostlin. www.benkor.cz

Příbalový léták