Diabecare mycí pěna Dr.Müller—100 ml

Diabecare mycí pěna Dr.Müller—100 ml

Přípravek vyvinutý speciálně k čištění a omývání suché a citlivé pokožky diabetiků, především na dolních končetinách.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594009622056 | Zbozi: 18114052

Popis produktu

Přípravek vyvinutý speciálně k čištění a omývání suché a citlivé pokožky diabetiků, především na dolních končetinách.

Účinné látky

Močovina
Sodium Laureth Sulfate

Užití

DiabeCare mycí pěna je přípravek vyvinutý speciálně k čištění a omývání suché a citlivé pokožky © diabetiků, především na dolních končetinách. © Obsahuje © kombinaci antibakteriálních a protiplísňových látek, které napomáhají odstranění nežádoucích mikroorganismů z povrchu kůže. Urea a složky olivového a kokosového oleje zabraňují vysoušení pokožky. Mycí pěna je vhodná také k hygieně zapařujících se oblastí, jako jsou třísla a meziprstní prostory, oblast genitálu a k ošetřování bérců. Je dobře tolerována i při dlouhodobém používání.

Dávkování

Dle potřeby.

Prevence

Další účinné látky: Cetylpyridinium Chloride, Piroctone Olamine.

Fakta

DiabeCare mycí pěna Dr. Můller Pharma je přípravek vyvinutý speciálně k čištění a omývání suché a citlivé pokožky diabetiků, především na dolních končetinách. Obsahuje kombinaci antibakteriálních a protiplísňových látek, které napomáhají odstranění nežádoucích mikroorganismů z povrchu kůže. Urea a složky olivového a kokosového oleje zabraňují vysoušení pokožky. Mycí pěna je vhodná také k hygieně zapařujících se oblastí, jako jsou třísla a meziprstní prostory, oblast genitálu a k ošetřování bérců. Je dobře tolerována i při dlouhodobém používání.

Poznámka

Dr. Můller Pharma s.r.o. nabízí širokou řadu přípravků pro péči o pleť, vlasy, rty, (s obsahem Panthenolu, Tea Tree Oil, Ichthammolu, Coenzymu 10, Vitaminu E atd.), bylinných sirupů proti kašli apod.
Údaje o firmě www.muller-pharma.cz

Příbalový léták