Kneipp Sůl do koupele Harpago—500 g

Kneipp Sůl do koupele Harpago 500 g příznivě působí při bolestech svalů a kloubů. Soli působí zklidňujícím účinkem na celý organismus, pečují o jemnou a citlivou pokožku, kterou zvláčňují.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2663780 | Zbozi: 18111142

Popis produktu

Kneipp Sůl do koupele Harpago 500 g příznivě působí při bolestech svalů a kloubů. Soli působí zklidňujícím účinkem na celý organismus, pečují o jemnou a citlivou pokožku, kterou zvláčňují.

Účinné látky

Harpagophytum procumbens

Užití

Soli působí zklidňujícím účinkem na celý organismus, pečují o jemnou a citlivou pokožku, kterou zvláčňují. Prospívají kůži a doporučují se na její regeneraci, např. v případě ekzémů. Výtečně uvolňují unavené svaly a osvěžují. Silice se dostávají do organismu dvěma způsoby. Jednak je přijímáme dýchacím ústrojím a také pokožkou celého těla.
Kneipp© Soli do koupele obsahují 98% soli a 2% silic.
Dopřejte si posilující koupel s léčivými účinky rostliny Harpagophytum procumbens, která příznivě působí na zdraví kloubů. Harpago - známé také pod názvem Čertův dráp či
Čertovo kopyto, obsahuje účinné látky iridoidy. Tyto silné hořčiny omezují ukládání škodlivých látek v kloubech a napomáhají odstraňovat nánosy solí, krystalků kyselin a různých dalších pevných i tekutých částic, omezujících pohyblivost kloubů. Obsahové látky harpaga mají také protizánětlivé účinky při kloubním revmatismu.

Dávkování

Horní víčko slouží jako odměrka. Balení vystačí zhruba na 10-15 koupelí. Celkem balení 500 g.

Příznaky

Bolest zad, bolest kloubů.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Harpago - Harpagofyt ležatý (Harpagophytum procumbens) lidově Čertův dráp, je kultovní dřevina ze stepí subsaharské Afriky, uznávána pro své protizánětlivé účinky při artritidě a revmatismu.

Poznámka

Bezplatná telefonická poradna: 800 500 500

Složení

Extrakt z rostliny Harpagophytum procumbens, sůl těžená ze solných dolů v Německu, stará 250 mil. let.
Údaje o firmě www.kneipp.de

Příbalový léták