Obezin—90 tobolek

Obezin—90 tobolek

Doplněk stravy, vytváří pocit nasycenosti a snižuje chuť k jídlu. Obsahuje PSC™–komplex přírodních viskózních polysacharidů. Během 30 min.po užití se v žaludku rozpustí, nabobtná a vytvoří gelovou substanci. Docílíte snížení velikosti porce Vašeho jídla.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 2729524 | Zbozi: 18137207

Popis produktu

Doplněk stravy, vytváří pocit nasycenosti a snižuje chuť k. jídlu. Obsahuje
PSC"“-komplex přírodních viskózních polysacharidů. Během 30 min.po užití se v žaludku rozpustí, nabobtná a vytvoří gelovou substanci. Docílíte snížení velikosti porce
Vašeho jídla.

Účinné látky

Glucomannan / PSC"“
Spirulina platensis
Lněná vláknina / PSC"“

Užití

OBEZIN"“ je doplněk stravy, který vytváří pocit nasycenosti a snižuje chuť k jídlu.
Obsahuje PSC"“ — patentovaný rostlinný komplex přírodních viskózních polysacharidů — glukomanan, Iněná vláknina — a Spirulina platensis.
OBEZIN"“ se během 30 minut po užití v žaludku rozpustí, až stonásobně nabobtná a vytvoří vysoce viskózní a stabilní gelovou substanci. Následně Váš žaludek vyšle signál do mozku o tom, že jste již sytí, a tím docílíte snížení velikosti porce Vašeho jídla. Po konzumaci pokrmu se gelová substance smísí s jídlem a proces trávení se zpomalí.

Dávkování

3x denně 1 až 2 tobolky, maximálně 4 tobolky, alespoň 30 minut před každým jídlem zapít minimálně 1 sklenicí vody (0,3-0,4I). Tobolky se polykají celé a před užitím se neotvírají.

Kontraindikace

Obezin se nesmí používat při: - přecitlivělosti na 1 nebo více složek - gastrointestinálních onemocněních - stenóze jícnu nebo již existujících střevních potížích - těhotenství nebo kojení.

Fakta

Skladování

původním balení, mimo dosah dětí.

Složení

Glucomannan, Iněná vláknina, Spirulina platensis.
Údaje o firmě
Wwww.obezin.cz

Příbalový léták