Remescar Metličkové žilky krém—50 ml

Zdravotnický prostředek

Přípravek Remescar metličkové žilky je určen k prevenci i k ošetření pokožky postižené metličkovými žilkami.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3301331 | Zbozi: 18116941

Popis produktu

Přípravek Remescar metličkové žilky je určen k prevenci i k ošetření pokožky postižené metličkovými žilkami.

Užití

Remescar metličkové žilky je inovativní krém určený k prevenci a ošetření povrchových zabarvení a viditelných a strukturálních nedokonalostí kůže (metličkové žilky). Výrobek vytvoří dlouhotrvající prodyšný film nad postiženou kůží a kolem ní, čímž dochází ke zlepšení vzhledu pokožky. Vrstva krému pokožku chrání a poskytuje jí strukturální podporu, která brání vzniku nových cévek, snižuje zarudnutí a zlepšuje mikrocirkulaci krve.
Zlepšení stavu metličkových žilek je klinicky prokázáno. Přípravek vytváří na postiženém místě a v jeho okolí dlouhotrvající ochranný štít, čímž se prodlouží doba kontaktu s pokožkou a urychlí se proces hojení.
Nezávislá klinická studie prokázala okamžité snížení zarudnutí pokožky už po prvním nanesení přípravku Remescar u významného počtu pacientů. Jeho unikátní složení s krystaly © pokrytými | mikročočkami © dodává pokožce jemnější vzhled s méně nedokonalostmi.
Díky svým aktivním složkám posiluje Remescar metličkové žilky oslabené žilní tkáně a snižuje cévní zabarvení, čímž dochází k vymizení metličkových žilek.

Dávkování

Před nanesením krému by mela být pokožka čistá a suchá. Před prvním použitím otevřete tubu a odstraňte ochranný kryt. Umyjte si ruce. Remescar metličkové žilky jemně naneste na postiženou kůži. Vmasírujte krém až do úplného vstřebání. Na postižená místa příliš netlačte, účinnost přípravku se tím nezvýší. Remescar metličkové žilky používejte dvakrát denně po dobu 2-3 měsíců.

Fakta

Upozornění - Pouze k zevnímu použití. - Vyhněte se kontaktu s očima. - Uchovávejte mimo dosah dětí. - V případě, že máte cévní komplikace nebo křečové žíly, konzultujte použití přípravku s lékařem. - Nepoužívejte na poraněnou pokožku (např. otevřené rány, popáleniny třetího stupně, akné, ekzémy). - Přípravek Remescar metličkové žilky není sterilní a nesmí být použit jako obvaz na rány. - Použití přípravku není vhodné, pokud máte alergickou reakci na jednu ze složek přípravku. Dojde-li k podráždění kůže, přestaňte přípravek používat a poraďte se svým lékařem. - Vyhněte se použití přípravku Remescar metličkové žilky a jiného tělového krému ve stejnou dobu.
Doporučení: jiný tělový krém aplikujte až po 30 minutách od aplikace krému Remescar. - Neaplikujte přípravek Remescar metličkové žilky současně s jiným přípravkem určený na ošetření metličkových žilek. - Remescar metličkové žilky není doporučeno nanášet po použití jiných přípravků k ošetření pokožky. - Pokud není přípravek plně zaschlý, může obarvit oblečení. - Nepoužívejte po uplynutí doby spotřeby. Po otevření nepoužívejte výrobek déle než 6 měsíců. - Je vhodné uchovávat výrobek při teplotě nižší než 30“ C. - Obecně není doporučováno vystavovat kůži s metličkovými žilkami extrémnímu slunečnímu záření.

Složení

Agua, Caprylic/Capric Triglyceride (and) Titanium Dioxide (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Aluminium Stearate (and) Alumina, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide (and)
Caprylic/Capric Triglyceride (and) Polyhydroxystearic Acid (and) Isostearic Acid,
Glycerin/Agua/Palmaria palmata extract, Glyceryl| Stearate/Behenyl| Alcohol/Palmitic
Acid/Stearic | Acid/Lecithin/Lauryl Alcohol/Myristyl Alcohol/Cetyl Alcohol, © Glycerin,
Methylpropanediol © (and) © Caprylyl — Glycol — (and) © Phenylpropanol, © Sgualane,
Silica/Polyurethane-40/CI | 61570, © Tocopheryl| | Acetate, | Agua/Chlorella © vulgaris extract/Phenoxyethanol, Sodium Ascorbyl Phosphate, PVP, Panthenol, Dimethicone,
Aminomethyl propanol, Carbomer, Xanthan gum, Hydroxyethylcellulose, © Sodium
Hyaluronate, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Citric Acid.
Údaje o firmě www.markdistri.cz, infoAmarkdistri.cz, www.remescar.com

Příbalový léták