Turbo Fat Killer concentrate—2x25 ml

Doplněk stravy s rostlinnými extrakty a sladidly, příchuť grapefruit. S vysokým obsahem kofeinu. Účinné látky: L-karnitin,FIIT-NS - extrakt ovoce a zeleniny, L-citrulin-L-malát, extrakt guarany, Svetol - extrakt zelené kávy, žen-šen, kofein.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2995885 | Zbozi: 18107520

Popis produktu

Doplněk stravy s rostlinnými extrakty a sladidly, příchuť grapefruit. S vysokým obsahem kofeinu. Učinné látky: L-karnitin,FIIT-NS - extrakt ovoce a zeleniny, L-citrulin-L-malát, extrakt guarany, Svetol - extrakt zelené kávy, žen-šen, kofein.

Užití

Obsažené extrakty (FIIT-NS s obsahem niacinu 50 % DDD), podporují zdravý energetický metabolismus. Obsahuje Svetol - extrakt zelené kávy, extrakt z guarany, extrakt žen-šenu, L-karnitin (Carnipur) a L-citrulin-L-malát. Obsažený kofein 92 mg v 1 ampuli pomáhá zvýšit pozornost a koncentraci.
Účinný prostředek na podporu redukčních režimů; také k oddálení únavy při fyzické i psychické zátěži.

Dávkování

1 ampule (25 ml) 2x denně, nejlépe mezi jídly. Určeno k přímé spotřebě nebo po zředění do nealkoholického nápoje.

Příznaky

nadváha

Fakta

Nepřekračujte doporučené dávkování - denní příjem 300 mg kofeinu nesmí být překročen.
Není určeno dětem, uchovávejte mimo jejich dosah. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy, osoby citlivé na kofein a osoby s vyšším krevním tlakem. Nelze kombinovat s alkoholickými nápoji a sedativy. Není určeno jako náhrada pestré stravy./ před upotřebením protřepte!

Složení

L-karnitin (Carnipur), Fiit-NS - extrakt z ovoce a zeleniny (60 % polyfenoly, 15 % flavonoidy, 1,8 % niacin), L-citrulin-L-malát, extrakt guarany (22 % kofein), Svetol - extrakt zelené kávy (45 - 50 % chlorogenové kyseliny), aroma, kyseliny: kys. citronová a kys.jablečná; stabilizátor: kyrboxymetylcelulóza; konzervační látka: sorbát draselný; extrakt žen-šenu (10 % ginsenosidy), kofein přírodní, konzerevační látka: benzoát sodný; sladidla: acesulfam k a sukralóza.

Příbalový léták