Ureagamma mast pro péči o nohy—45 ml

Uregamma mast pro péči o suchou a hrubou pokožku nohou, také při cukrovce. Obsahuje 10% urey - ta podporuje schopnost kůže podporovat a ukládat vlhkost. Mast neobsahuje parfémy ani konzervační látky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3378164 | Zbozi: 18123816

Popis produktu

Uregamma mast pro péči o suchou a hrubou pokožku nohou, také při cukrovce. Obsahuje 10% urey - ta podporuje schopnost kůže podporovat a ukládat vlhkost. Mast neobsahuje parfémy ani konzervační látky.

Užití

Ureagamma mast pro péči o nohy obsahuje 10% urey (močoviny) a neobsahuje parfémy, vonné látky ani konzervanty. Ureagamma mast pro péči o nohy se doporučuje: - pro denní péči o suché, hrubé a popraskané nohy - pro péči o nohy v případě cukrovky, neurodermatitidy a ichtyózy.
Urea (močovina) je přírodní látka, která hydratuje kůži a je obsažena ve zdravé rohové vrstvě kůže v koncentraci asi do 1%. Často se stává, že obsah urey v kůži je snížený. V oblasti dermatologie je urea používána a testována jako přírodní hydratační látka, která váže vlhkost na kůži. Tím se zvyšuje množství vlhkosti v kůži a současně se zmírňuje svědění a zjemňuje se rohová vrstva kůže.
Ureagamma mast pro péči o nohy obsahuje vysokou koncentraci hydratační látky urey.
Ta podporuje schopnost kůže podporovat a ukládat vlhkost. Aby se snížilo riziko podráždění kůže a alergií, ureagamma mast pro péči o nohy obsahuje ureu vázající vlhkost a masťový základ, který je přátelský k pokožce.

Dávkování

Ureagamma mast pro péči o nohy naneste pravidelně ráno a večer na čisté a suché nohy a lehce vmasírujte, zejména na patách. Mast je nejlépe používat jednou, nebo několikrát denně, na postižené oblasti kůže. Pravidelná péče o nohy specificky uzpůsobená potřebám diabetiků je zvlášť důležitá.

Prevence

Pravidelné používání urey (močoviny) jako hydratačního prostředku podporuje vázání vody v kůži a schopnost kůže absorbovat a uchovávat vodu.

Vedlejší příznaky

Pokud se používá k ošetření kůže postižené akutním zánětem, může dojít k podráždění pokožky. V takovém případě přerušte používání a vyčkejte až podráždění ustoupí.

Složení

PEG-6, PEG-32, Urea.

Příbalový léták